Palm Parkies: Royale opkomst voor Royal Beat

Het publiek geniet zichtbaar van het optreden van Royal Beat.
Foto: Breda Nieuws

Met nog maar twee Palm Parkies te gaan, is het einde van de zomerse parkfeesten in zicht. Op dinsdagavond was het in het Valkenbergpark de eer aan Royal Beat, een zeskoppige band die van een bewolkte avond een zwoele zomeravond weet te maken.

Verspreid door het park zitten talloze mensen te genieten van de bijzondere sfeer die hier wekelijks hangt. Met een hapje en een drankje is dit dan ook dé plek om een zomerse dinsdagavond door te brengen. Dichter bij het podium zijn de liefhebbers van hun kleedjes afgekomen, om een beter zicht te krijgen op de energieke band of om lekker mee te dansen op de beats. Want Royal Beat, bestaande uit een zangeres, een dj en een live band, weet het publiek gemakkelijk mee te krijgen. Het gaat van Ed Sheeran naar de Gangnam Style en van Typhoon naar Avicii. “Royal Beat, Beats it all”, zeggen zij dan ook zelf. Aan de royale opkomst te merken, blijkt eens te meer wat voor succesformule Palm Parkies eigenlijk is.

Volgende week dinsdag is het de eer aan het dj duo Wipneus en Pim en de reeks wordt afgesloten door de soulband Soul Xtreme. Beide optredens zullen om kwart over acht beginnen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden