Breda Barst geeft bruiloft weg

Foto: Breda Barst

Festival Breda Barst viert volgende maand op 19 en 20 september zijn twintigste verjaardag. Wie jarig is trakteert, maar Breda Barst heeft wel een heel bijzonder geschenk klaarliggen: een bruiloft. Het gelukkige liefdespaar krijgt een ceremonie tijdens het festival, een receptie backstage en een romantische huwelijksnacht.

Geïnteresseerden kunnen meedoen door een verhaal, foto of video van het aanzoek te sturen naar [email protected] en deelnemers krijgen uiterlijk 1 september bericht.

Het aanstaande bruidspaar gaat dan in overleg met de organisatie van Breda Barst om samen hun droomhuwelijk te realiseren op 19 of 20 september. Het officiële, formele gedeelte vindt op een ander tijdstip plaats bij de gemeente Breda. Meer informatie staat op de website van Breda Barst.

Een festival voor iedereen

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 19 en 20 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Fiction Plane (UK), De Staat, Navarone, Pauw, Rondé, Causes (UK), The Deaf, Audio Adam, The Cool Quest, The Delta Saints (US), Lucas Hamming en My Baby op het podium (zie het volledige programma).

In de Spaanse Kraag komen liefhebbers van harde gitaren aan hun trekken. Double Veterans (BE), Herder, Robbing Banks, For I Am King, 2 Years To Apocalypse, Tarantino, The Royal, Death Alley, The Greatest Handshake (BE) en Angstgegner staan in de traditionele rode tent. Bij Suikerbeat, het podium met de lekkerste house en deephouse, vind je DJ’s als Gerd, U Know The Drill, KERK!, Awanto 3, Anil Aras, Whistle & Twitch, Flamboyant, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, D-Ribeiro en Philou Louzolo.

Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Het festival streeft naar een ecologisch verantwoord evenement. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Meer over Breda Barst

 

Bron: festivalinfo | Altijd op de hoogte van de evenementen in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden