Uitverkocht Duikboot Festival op Haveneiland

Duikboot stage tijdens Op Dreef Festival in Roermond
Duikboot stage tijdens Op Dreef Festival in Roermond
Foto: Duikboot - Op Dreef

Op zaterdag 29 augustus vormt het Haveneiland in Breda het decor voor Duikboot Festival. Dit creatieve en verrassende evenement, dat wordt georganiseerd door XXL Events & Experience in samenwerking met Elevation Event, brengt de crème de la crème van de house muziek naar Breda.

Duikboot is inmiddels een begrip in Breda. Na uitverkochte clubavonden in Tilburg, Eindhoven en de Bredase Graanbeurs, is het nu tijd voor een festival. De keuze voor het Haveneiland was snel gemaakt. “Qua look & feel past deze locatie perfect bij de rauwe en industriële sfeer die wij met Duikboot neer willen zetten”, aldus Frank Haagen van XXL Events & Experience. En de naam? Die moest Nederlands zijn, lekker bekken en de diepere sferen van de house muziek aangeven. Duikboot dus.

Line-up

Tijdens het festival hoopt de organisatie de bezoekers te kunnen verwennen en verrassen met een intiem evenement waarbij creativiteit, muziek en sfeer hoog in het vaandel staan. Liefhebbers van house en techno zullen in ieder geval aan hun trekken komen, want achter de draaitafels nemen nationale en internationale dj’s plaats. Gedurende de dag is het onder andere aan Waze & Odyssey, De Sluwe Vos, Mikey Biemans, Tom Trago, Beesmunt Soundsystem, Prunk en Elias Mazian om het Bredase publiek te vermaken. “Wij hebben er in ieder geval belachelijk veel zin in!”, aldus Frank.

“Een droom die uitkomt”

Het tweetal achter XXL Events & Experience begon ruim zeven jaar geleden met het organiseren van Rauw & Lauw. Al snel groeide dit evenement uit tot een maandelijks event voor hun medestudenten in Breda. Vanaf dat moment ging het balletje rollen en tegenwoordig organiseert Frank samen met zijn compagnon Jacco Grinwis diverse clubavonden binnen en buiten Breda. Het is dan ook niet gek wanneer Frank het festival in hun thuishaven beschrijft als een droom die uitkomt.

Duikboot Festival vindt plaats op zaterdag 29 augustus en is uitverkocht. De afterparty is in de Graanbeurs en begint om 23:00 uur. Hiervoor zijn nog wel kaarten beschikbaar. Early Bird kaarten voor de afterparty kosten €10,- per stuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen