Kasteelwandeling o.l.v. VVV-gids

Foto: VVV Breda

In de serie ‘laatste zaterdag van de maand wandelingen’ organiseert de VVV Breda op zaterdag 29 augustus een Kasteelwandeling.

Een VVV-gids neemt u mee voor een uitgebreide rondleiding over het terrein van het Kasteel van Breda, vroeger het woonpaleis van de eerste Bredase Nassaus, sinds 1828 de thuisbasis van de Koninklijke Militaire Academie.

U bezoekt o.a. de onderaardse gang op het terrein, het informatiecentrum in de Duiventoren van het Spanjaardsgat en het Huis van Brecht, het oudste stenen huis van Breda.
Omdat het kasteelterrein onder defensie valt, is het normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk. VVV Breda is de enige organisatie die hier rondleidingen mag verzorgen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te brengen!

Door deel te nemen aan deze wandeling draagt u bij aan de instandhouding van het Kasteel van Breda, een uniek stukje cultureel erfgoed.

De Kasteelwandeling vertrekt om 14.00 uur (een kwartier voor vertrek verzamelen i.v.m. registratie legitimatiebewijzen) vanaf de VVV aan de  Willemstraat.

Meer informatie kasteelwandeling

  • Vooraf reserveren is aanbevolen: 0900-5222444 (€ 0,25 per minuut), [email protected];
  • Prijs: € 7,95 (volwassenen); € 6,95 (kinderen 4 t/m 13 jaar);
  • GRATIS voor BredaPas- houders.

Groepen kunnen deze, maar ook andere wandelingen, het hele jaar op afspraak lopen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden