Valour up Twice en Dwaalgast bij Wolfslaar Akoestisch

Singer-songwriter Mark Lotterman wist de gevoelige snaar te raken
Foto: Christel Jong

Na een succesvolle editie eerder deze maand, is het op zaterdag 22 augustus de eer aan Valour up Twice en Dwaalgast om het publiek te vermaken tijdens Wolfslaar Akoestisch.

De weersvoorspellingen zien er voorspoedig uit en dat betekent dat aanstaande zaterdag de vierde sessie van Wolfslaar Akoestisch plaatsvindt. In de natuurtuin Wolfslaar kunnen 150 Bredanaren genieten van de muziek van Valour up Twice en Dwaalgast. Valour up Twice is afkomstig uit Schijndel en heeft in februari een nieuw album, getiteld Reap / Sow, uitgebracht. Met hun energieke indierock wisten zij het in 2014 tot de finale van de Grote Prijs van Nederland te schoppen. Het Bredase duo Dwaalgast neemt je tijdens het optreden mee op muzikale rondreis langs de Middellandse Zee met o.a. Roma en Jiddische liederen. Voor de gelegenheid laten zij zich tijdens Wolfslaar Akoestisch door twee muzikanten vergezellen.

Het evenement vindt plaats in Natuurtuin Wolfslaar. Liefhebbers zijn vanaf 16:00 uur welkom en de toegang is op basis van een vrije gift. Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen in het programma.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden