Weekagenda van de Mezz vanaf 4 mei

Foto: Asja Vossen

DO 07-05 Alamo Race Track + support. Het geluid van Alamo Race Track creëert een eigen bijzondere vibe die vreemd is, maar tegelijkertijd toch klopt en daardoor verrassend geniaal klinkt.

De veelzijdige, gelaagde songs van de alternatieve rockband uit de hoofdstad zijn volgens 3VOOR12 “frivool, slim en af en toe een beetje raar”.

Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €15

 

DO 07-05 Sunday Sun – uitverkocht

Het debuutalbum van Sunday Sun is een opgewekte plaat waarop de sixties een verbond lijken te hebben gesloten met het heden. De band scoort een hit met de aanstekelijke single I Call You Honey, een fris en zomers popnummer om je de winter door te helpen.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €8

VR 08-05 Half Way Station

Met hun elektrische gitaren, drumkits, psychedelische synth-drones en de energieke en dromerige stem van zangeres Elma Plaisier neemt Half Way Station je mee naar verlaten oorden. In slechts een paar jaar tijd is deze uit Rotterdam afkomstige band uitgegroeid van een kleine akoestische band naar een volledige stage act waarbij je je fantasie op de vrije loop mag laten gaan.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

ZA 09-05 Retro House Classics: Yves Deruyter + Francois + Bountyhunter + C.Mon – uitverkocht

Retro House Classics neemt je mee terug naar de legendarische club scene van de jaren negentig, waar house muziek en house cultuur ontstonden. Een muzikale reis die deze tijden herleven. De goede oude tijd toen alles beter, wreder en cooler was. Een nacht vol nostalgische gevoelens en herinneringen dus. Bring that **** back one more time!

Jupiler zaal / 22.00 – 04.00 uur / vvk €15 / deurverkoop €17,50 / minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar

ZA 09-05 The Silverfaces

Psychedelica, bluesrock en een geluid als de jonge Raconteurs. Twee mannen plus  twee vrouwen levert samen de viertallige belofte The Silverfaces op. Het stoere zusje van Dewolff speelt rauw en is energiek, maar wisselt imponerende piano- en gitaarsolo’s fijn af met rustige momentjes. Het viertal rockt alsof ze al jaren bij elkaar zijn.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 / toegang €7

ZO 10-05 Tender Falcons – Unknown Pleasures

Tender Falcons is een Nederlandse gitaarelectropopband met een dromerige en psychedelische inslag. Het is het nieuwe project van Janna Coomans, die je misschien nog kent van de band The Secret Love Parade. Samen met leden van Earth Mk II brengt ze haar nummers ten gehore en dit doen ze met verve.

Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

Cookieinstellingen