Nationale Museumweek in MOTI 

Van 18 tot en met 26 april is het de Nationale Museumweek in Nederland. Natuurlijk doet MOTI ook weer mee met leuke activiteiten tijdens dit evenement.
 
In de weekenden 18 & 19 april en 25 & 26 april geldt in MOTI een korting van 50% op de toegangskaart. Daarbij biedt het museum in de weekenden gratis rondleidingen aan. In 30 minuten neemt MOTI u mee op reis in de wereld van beeldcultuur! Voor de jonge bezoekers is er een spannende speurtocht door de tentoonstelling Waanzien. Aanmeldingen voor de activiteiten is niet nodig.
 
De Nationale Museumweek is het logisch vervolg op het populaire Museumweekend. Het thema van dit jaar is ‘Ons Echte Goud’. Elk deelnemend museum toont een deel van een geweldige rijkdom, ons echte goud! Een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is. Bezoekers aan de Museumweek kunnen dit ontdekken door verrassende initiatieven zowel binnen en buiten de muren van het museum.
 
Ons gouden pronkstuk deze week is het recent aangekochte werk N.movi van de Bredase Kunstenaar Eelco Brand. Zijn videowerk uit 2011 toont een hedendaagse versie van een klassieker in de kunst: het landschap. Met steun van de
BankGiro Loterij kocht MOTI dit schitterende werk aan. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden