Wakeboard Event en Sail-in Movie beloven spektakel in Bredase haven

Foto: Bootje Varen Breda

Na de succesvolle edities in 2014 en het spektakel van Breda Drijft organiseert Bootje Varen Breda in de maand september het Wakeboard Event en de Sail-in Movie. Op zondag 6 september vindt het Wakeboard Event plaats, op vrijdagavond 11 september de Sail-in Movie. In navolging van Breda Drijft is het dit jaar ook mogelijk om vanuit een opblaasboot de Sail-in Movie te bekijken.

Met honderden toeschouwers, 1100 feestende deelnemers in rubberboten in de Singel en havenondernemers die één van de beste zondagen van het seizoen draaiden, was Breda Drijft een ongekend succes. Een prachtig voorbeeld van hoe het Bruisend Waterplein bedoeld is en wat de evenementen toevoegen aan de levendigheid van de haven. In navolging van dit succesvolle evenement organiseert Bootje Varen Breda dit jaar nog twee veelbelovende evenementen.

Wakeboard Event

Op zondagmiddag 6 september, tijdens het Roodharigen weekend, vindt het Wakeboard Event plaats. Een professioneel wakeboard team vermaakt het publiek en maakt de Haven onveilig met spectaculaire trucs en stunts. Onder het genot van een drankje en een leuk achtergrondmuziekje kan iedereen genieten van alle actie op en rondom het water. Voor de beste plekken zijn er VIP plaatsen te koop op de lage kade. Door het evenement te combineren met het drukbezochte Roodharigen weekend weten ook steeds meer bezoekers hun weg te vinden naar dit spectaculaire evenement in de haven.

Sail-in Movie

Een week later op vrijdag 11 september wordt de Haven van Breda omgetoverd tot een ware openluchtbioscoop tijdens de Sail-in Movie. De luxe sloepen van Bootje Varen Breda dienen als vipplaatsen, booteigenaren van kleine sloepen kunnen zelf aanmeren en ook op de lage kade en hoge kade worden (bioscoop)arrangementen aangeboden voor de bezoekers.
Als vervolg op het succes van Breda Drijft is het dit jaar ook mogelijk om met een rubberboot deel te nemen aan de Sail-in Movie. De vraag om een nieuwe (eerdere) editie van Breda Drijft was dermate groot, dat de organisatie heeft besloten om hier tijdens tijdens de Sail-in Movie al mogelijkheden voor te bieden. In samenwerking met Pathé Breda wordt er een bioscoopfilm vertoond, waar de bezoekers onder het genot van popcorn en een drankje van kunnen genieten.
FB evenement: De Grote Wakeboard Show
FB evenement: Sail-in Movie

Sail-in Movie 2015 Breda
Sail-in Movie Breda

Nieuwe Haven Breda

Bootje Varen Breda is één van de gebruikers van de Nieuwe Haven in Breda. Sinds 2008 verzorgen ze luxe boottochten en groepsuitjes in en om Breda. Met evenementen als Breda Drijft, het Wakeboard Event en de Sail-in Movie draagt Bootje Varen Breda bij aan het Project Bruisend Waterplein van de Gemeente Breda. Voor meer informatie over de komende evenementen en de verschillende arrangementen kunt u terecht op de website: www.bootjevarenbreda.nl of mailen naar: [email protected]

>> Lees het verslag en bekijk de vele foto’s van Breda Drijft 2015.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden