Eerste Duikboot Festival op Haveneiland Breda groot succes

De kaarten waren binnen één dag uitverkocht en op zaterdag 29 augustus was het dan eindelijk zover. Het industriële Haveneiland in Breda vormde het decor voor de eerste editie van het Duikboot Festival. Een droom die uitkomt voor de mannen van XXL Events & Experience die het evenement hebben georganiseerd.

De zon doet uitstekend haar werk, wanneer de poorten van het Haveneiland
’s middags om twaalf uur opengaan. Met maar liefst twee podia, is er genoeg ruimte voor de duizend house- en technoliefhebbers om met de voeten van de vloer te gaan. Terwijl steeds meer festivalgangers gedurende de middag hun weg naar het terrein vinden, nemen de eerste dj’s plaats achter de draaitafels.

Afkoelen bij de IJscowboy

De paraplu’s en poncho’s kun je op een dag als deze thuislaten. In plaats daarvan is er rekening gehouden met hoge temperaturen. Zo rijdt de ijscowboy met zijn waterijsjes tussen het publiek door en zijn er diverse verkoelende baden waarin je een frisse duik kunt nemen. Wanneer de zon uiteindelijk minder fel wordt en de temperatuur daalt, komt het publiek ook steeds meer in beweging.

De Sluwe Vos als afsluiter

‘s Middags zijn het onder andere Mikey Biemans, Prunk en Tom Trago die het publiek weten te vermaken. Het hoogtepunt wordt echter gevormd door de afsluiter van de avond: de Sluwe Vos. Deze populaire dj is er vanaf de eerste editie van Duikboot in 2014 bij en vorige week debuteerde hij nog met veel succes op Lowlands. Nadat het evenement onder luid applaus tot een einde komt, gaat het feest verder tijdens de afterparty in de Graanbeurs.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen