MOTI slaat handen ineen met City of Imagineers

Foto: Breda Nieuws
City of Imagineers is de vereniging van én voor ondernemers uit de beeldindustrie in Breda. Vanaf heden vindt de vereniging in MOTI de thuisbasis om de economische kant van beeldindustrie stevig te ontwikkelen.   Van origine is Breda een stad waar beeldcultuur sterk is verankerd. MOTI en City of Imagineers werken nauw samen om de betekenis van beeldcultuur in Breda en daarbuiten te bevorderen. We zullen elkaar versterken door expertise te bundelen in projecten en activiteiten.

City of Imagineers vindt de aanwezigheid van een toonaangevend museum, dat uniek is in zijn soort, een belangrijk vereiste voor een creatieve stad als Breda. Een belangrijke essentiële imagobepaler voor de (inter)nationale verankering en aansluiting op landelijke netwerken is een essentiële asset voor een stad van beeld en verbeelders. Een stad die investeert in de toekomst en uitstraling die de aantrekkelijkheid van de stad vergroten om er te wonen, te verblijven en zich als bedrijf te vestigen. Ook is City of Imagineers groot voorstander dat iedere jongere in zijn jeugd heeft leren beeldlezen en minimaal een bezoek aan MOTI heeft gebracht.

Door actief op diverse fronten samen te werken, maakt City of Imagineers van Breda een creatieve hotspot en tillen daarmee onze stad naar een hoger niveau.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden