Weekagenda Mezz vanaf maandag 31 augustus

Foto: Asja Vossen

België voert de toon aankomende week in de Mezz, met uitzondering van zaterdag 5 september, want dan is Mezz terrein van de 40-plussers.

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene en volgt de ontwikkelingen op de voet. Op het programma van Mezz staan dan ook regelmatig optredens van Belgische artiesten. Onder de noemer ‘Ik Zie U Graag’ presenteren we opkomende talenten en acts die er toe doen. Zo is het aankomende vrijdag 4 september de beurt aan Bony King en support act.

Bony King

Bony King (voorheen The Bony King Of Nowhere) is diepgeworteld in het Belgische muzieklandschap. Het alterego van Bram Vanparys maakt samen met zijn band oprechte, melancholische neofolkpop die refereert aan Bob Dylan en Neil Young. Als de songsmid op het podium staat, komt zijn ware talent het beste naar boven. Bony King sleept je mee met zijn pakkende teksten, unieke stemgeluid en gelaagde gitaren.

Jupiler zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €14

 ZA 05-09 40UP – special

40UP is een feest voor 40-plussers waar je lekker kunt dansen onder leeftijdgenoten op goede muziek van toen en een beetje van nu. Met de bijbehorende vaak unieke muziekclips op een groot scherm. Ook dit keer kun je in de kleine zaal dansen op meer upbeat-muziek met hits van de jaren ’90 tot nu.

Dit keer krijgt het thema ‘disco’ extra aandacht. Niet dat de dj’s in de grote zaal de hele tijd disco-nummers gaan draaien, maar er komt tijdens de avond wel een speciaal thema-blok met alle fijne 70’s- en disco-knallers. We zorgen voor extra accenten in de aankleding en flonkerende drankjes.

Jupiler zaal + Kleine zaal / aanvang 21.00 uur / toegang €15

 ZO 06-09 Bai Kamara Jr. (BE)

Singer-songwriter Bai Kamara Jr. werd geboren in Sierra Leone, maar al trok enkele jaren later naar Brussel om aan een muzikale carrière te bouwen. Op zijn eerste akoestische album uit 2001 Living Room liet hij meteen horen wat voor buitengewone stem hij heeft. Sommigen horen er het geluid van Sting in, anderen de stem van Seal. Zelf omschrijft Bai Kamara Jr. zijn muziek het liefst als “een basis in soul omringd door jazz, blues, latin en funk.”

Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden