Weekagenda van de Mezz vanaf 18 mei

Foto: Asja Vossen

Deze week geen programma op maandag, dinsdag of woensdag maar pas op donderdag. Dan trapt niet zomaar een band het weekend af. De eer is voorbehouden aan de heren van Splendid. In het weekend veel aandacht voor Dance en als afsluiter zondagavond postpunk met Stiv Cantarelli & The Silent Strangers.

DO 21-05 Splendid + Son Mieux

De muziek van Splendid klinkt als zonneschijn uit je speakers! De Haagse formatie Splendid maakt vrolijke popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul, hiphop en reggae. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. Het gloednieuwe album van Splendid heet niet voor niks The Good Life!

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.00 uur / toegang €15,50

 

VR 22-05 Friends Of The Family

Friends Of The Family is een zevenkoppig collectief verbonden door vrijheid, vriendschap en hun liefde voor folkmuziek. Door hun inzet van banjo’s, akoestische gitaren en mandolines lijken vergelijkingen met Mumford & Sons, The Lumineers en Edward Sharp & the Magnetic Zeros op zijn plaats.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

ZA 23-05 Club3voor12/Breda: Shoot The Messenger + Windup Space + The Spark

Nieuwe lente, nieuw geluid. Club 3voor12/Breda laat op de clubavond een stel jonge honden los op het podium van de kleine zaal in Mezz. Niets grijze haren of stramme spieren, gewoon fris en bevlogen erin hakken met Shoot The Messenger, Windup Space en The Spark. Bezoekers gaan als herboren naar buiten, mark our words!

Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang gratis

ZA 23-05 Enter The Void: San Soda (BE) + Eb & Vloed

Stap in de wereld van Enter The Void, een wereld waar je zintuigen geprikkeld worden door beeld, muziek, kleur en de persoon voor, naast en achter je. Ga mee dieper de housemuziek in met invloeden van disco, funk, soul en dub. Kijk je ogen uit, laat je meevoeren door de muziek, inspireer elkaar… Enter The Void!

San Soda is een houseliefhebber pur sang. Deze in Berlijn woonachtige Belg neemt je met een 3 uur durende vinylset mee op een reis ‘into the void’. Hij combineert een mix van house en techno met invloeden van afro, disco en electro.

Eb & Vloed zijn de ‘boys to watch’ in Breda. Zij brengen een blend van pure house met liefde voor het vak.

Jupiler zaal / aanvang 23.00 uur / voorverkoop  €12,50 / deurverkoop €15

ZO 24-05 Officiële Afterparty Dancetour: Artistic Raw + Robin Riccio + Winnaar DJ Clash 2015

De Dancetour in Breda komt tot zijn eind, maar dat gebeurt natuurlijk niet zonder een laatste uitspatting! Zondag 24 mei is de officiële afterparty in Mezz. Hier wordt gewoon nog even doorgegaan met Artistic Raw, Robin Riccio en de winnaar van de DJ Clash 2015.

Jupiler zaal open 22.00 uur / aanvang 22.00 uur / toegang gratis

ZO 24-05 Stiv Cantarelli & The Silent Strangers (IT)

Stiv Cantarelli & The Silent Strangers laat je kennis maken met de wereld van donkere, woeste blues met postpunk roots. Wie zijn postpunk het liefst net zo vuig heeft als The Stooges en The Stranglers heeft in Stiv Cantarelli & The Silent Strangers een goeie gevonden.

Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden