De Grote Wakeboard Show in de haven van Breda

De tweede passantenhaven is nog maar net aangelegd en op zondag 6 september wordt daar al gretig gebruik van gemaakt. Dit keer niet door bezoekers die met hun boot aanmeren, maar door een professioneel wakeboard team dat een show komt weggeven.

Het is de tweede editie van de Grote Wakeboard Show in de haven van Breda. Het evenement, dat bijdraagt aan het Bruisend Waterplein, weet dit jaar echter minder bezoekers te trekken dan tijdens de vorige editie. Dat heeft waarschijnlijk met het wisselvallige weer te maken. “Met iets meer zon had de haven zeker vol gestaan”, aldus Bram Bul van Bootje Varen Breda. “Desondanks is het heel gezellig en het spektakel op het water wordt er niet minder om”. En dat klopt, want met een schans en twee sliders weten de wakeboarders van Winchingdutchmen het publiek goed te vermaken. En wanneer er geen actie op de schans is, neemt de flyboarder van Ski En Wakecenter In Plané het stokje op indrukwekkende wijze over. Wanneer de zon zich aan het einde van de middag meer laat zien, weten dan ook steeds meer bezoekers de haven alsnog te vinden.

Sail In Movie

Bootje Varen Breda organiseert vrijdag 11 september de Sail In Movie. Tijdens deze avond wordt de haven omgetoverd tot een openluchtbioscoop. De film Focus met in de hoofdrol Will Smith wordt om 20:30 uur getoond.

Dossier: Fotoreportages

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden