Agenda Mezz vanaf 14 september

Foto: Asja Vossen

De Mezz start vrijdag 18 september met het traditionele Lose Control en deze keer met de grootste editie ooit. Hoogtepunt van de avond is de live-act van Lil’ Kleine.

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent maar één ding: Lose Control is terug. We starten het nieuwe schooljaar met de grootste editie tot nu toe! Met jong talent uit Breda James Portland, oude bekenden Mell Tierra en Tommy Walker die inmiddels over de hele wereld draaien, en natuurlijk MC Farola.

Een van de grootste namen en de eerste live-act ooit die vrijdag op Lose Control te zien is, is Lil’ Kleine. We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn mega grote nummer 1 hit ‘Drank en Drugs’, maar ook van zijn tracks ‘Zeg Dat Niet’ en ‘Dom, Dom, Dom!’. Ook heeft Lil’ Kleine gespeeld in de film ‘Van God Los’ en de nieuwe film ‘Prins’.

De kaarten zijn alleen te koop via de website van Mezz voor €9,50. Het feest duurt tot 00.30 uur. Leeftijd 12 t/m 15 jaar. Als je 12 bent, dien je in de eerste klas van de middelbare school te zitten! Zonder ID en/of schoolpas kom je er niet in.

Zaal open 20.00 uur, toegang tot 21.30 uur, binnen is binnen. Alcoholgebruik wordt niet getolereerd, alcoholcontrole aan de deur, tassen worden gecontroleerd. Bij niet navolgen van de huisregels wordt toegang geweigerd en bij misdraging volgt uitzetting.

VR 18-09 Club3voor12/Breda: Fake Billy & The False Prophets + At First + Little Giant

Club 3voor12/Breda laat je alvast warmdraaien voor een weekend Breda Barst. Op vrijdag 18 september staan Little Giant, At First en Fake Billy & The False Prophets op de planken van de kleine zaal in Mezz. Aan variatie geen gebrek: een one man band, de kersverse nummer twee van de Bredase Poprock Bandwedstrijd en een van de sensaties van de nieuwe popronde.

Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur / toegang gratis

ZA 19-09 Breda Barst Afterparty: The Cool Quest DJ-set

Ook dit jaar vindt in Mezz de Breda Barst afterparty plaats. Vincent, frontman van The Cool Quest, gaat samen met een ander bandlid draaien. Hij zal er ook bij mc-en. Saxofonist Arjen zal improviseren op zijn saxofoon.

Kleine zaal / aanvang 23.00 uur / toegang gratis

ZA 19-09 Breda Barst Suikerbeat afterparty: Gerd + De Badmeesters + Dickie Rosewater b2b Gustav Goodstuff

Zoals je van Mezz gewend bent: ook dit jaar wordt het hele gebouw van Mezz weer overgenomen voor een fijne Breda Barst afterparty. Het dancepodium Suikerbeat gaat ook dit jaar weer door in Mezz.

Jupiler zaal / aanvang 23.00 uur / toegang gratis

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden