Tweede editie Breda Drijft

Een sfeerimpressie van Breda Drijft 2014
Foto: Breda Drijft

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is er een nieuwe datum geprikt voor Breda Drijft. Op zondag 19 juli zal de haven van Breda weer gesierd worden door talloze dobberende rubberbootjes.

Een evenement voor iedereen

Bootje Varen Breda organiseert het kleurrijke evenement, net als vorig jaar, in samenwerking met XXL Events & Artists. “Het is voor iedereen die het leuk vindt om mee te varen. We hebben veel jongeren gezien, maar ook gezinnen vinden het leuk om deel te nemen aan Breda Drijft. Vorig jaar dreven er ongeveer driehonderd bootjes in de singel en dit jaar gaan we voor het dubbele”, aldus de initiatiefnemers van Bootje Varen Breda.

Meedoen?

Als het je leuk lijkt om mee te doen, kun je tussen drie en vier uur ’s middags in de Haven van Breda inchecken met je rubberboot. Deelname bedraagt 5 euro per persoon. Terwijl de dj’s voor het muzikale entertainment zorgen, kun je je boot alvast te water laten. De vaarroute gaat langs het Spanjaardsgat en eindigt bij Strand Binnen waar ook de afterparty plaatsvindt. Het is mogelijk om extra droge kleding aan wal te laten. Drijf jij dit jaar (weer) mee?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden