Weekagenda Mezz vanaf 21 september

Foto: Asja Vossen

Blof op donderdag is uitverkocht, maar er is nog genoeg anders te zien en te beleven in Mezz deze week. Zo is er donderdag een nieuwe Klub Bulk, zaterdag singer-songwritersduo Jodymoon en DanceAMP en zondag het Belgische Pilod in het kader van ‘Ik Zie U Graag’.

DO 24-09 BLØF – UITVERKOCHT

BLØF is natuurlijk niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens.

Jupiler zaal open 19.30 uur / aanvang 20.30 uur / toegang €30

DO 24-09 Klub Bulk: Reza Athar + Selier + DJ Aaibaar

Klub Bulk vult Breda met de lekkerste tunes. Een uiteenlopende mix van house, techno, future beat, hip hop, rap, soul, funk, disco, elektronische dansmuziek of performance die de controverse niet schuwt. Zolang je maar kan dansen met een glimlachje en drankje in je handje.

Line-up:
Reza Athar, Nijmegen
Selier, Breda
DJ Aaibaar, Breda

Kleine zaal / aanvang 23:00 uur / toegang gratis 

ZA 26-09 Jodymoon

Johan en Digna zijn samen het authentieke singer-songwriterduo Jodymoon. Het duo maakt met liedjes op de rand van pop, klassiek, folk en singer-songwriter veel indruk. Een mooier compliment dan een vergelijking naar het stemgeluid van Joni Mitchell kan bijna niet.

Eind februari verscheen hun vijfde album All Is Waiting. Jodymoon’s unieke sound laat je kennis maken met persoonlijke verhalen, een warm thuis en simpele, fijne schoonheid.

Kleine zaal open 20.30 uur / aanvang 21.00 uur / toegang gratis

ZA 26-09 DanceAMP: Beauriche + Dazzle + Mell Tiera + Frenckel + Randy Colle


Een nieuwe editie van DanceAMP. Zoals je gewend bent bestaat ook deze editie weer uit bekende dj’s, knallende beats, super geluid en een geweldige sfeer.

DanceAMP gaat zorgen voor een mooie mix van house, EDM en trance. Een paar vertrouwde namen, en een aantal nieuwe draai-helden zullen hun opwachting maken: Beaurich, Dazzle, Mell Tierra, Frenckel en Randy Colle.

Jupiler zaal / aanvang 22.00 uur / voorverkoop €15 / deurverkoop €17,50 / early bird actie tot 1 juli: €10

ZO 27-09 Pilod (BE) – Ik Zie U Graag

De drie mannen van de Belgische band Pilod brengen melancholische en minimalistische indierock. De liedjes zijn somber maar troostend, waarbij intense stiltes afgewisseld worden door spontane uitbarstingen. Pilod haalt zijn inspiratie naar eigen zeggen uit 90’s noise en indiebands als Eels, Sonic Youth, Blonde Redhead en Pixies. Hun debuutalbum Sunny Forecast smaakt overduidelijk naar meer.

Kleine zaal open 16.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden