Genieten van live muziek en heerlijke biertjes

Foto: Flickr

Hoewel er temperaturen van wel 20 graden waren beloofd, was het toch een miezerige zondag met een koud windje aan de Boschstraat. Maar dat mochten de bierliefhebbers er niet van weerhouden om naar het feest en de bierproeverijen van het Bourgondisch Straatfeest te komen. En terecht!!

Café en bierbrouwerij De Beyerd stond er met een tiental stands van bierbrouwerijen uit de regio; van een heerlijk licht blond biertje tot een zwaar heftig, maar heerlijk vol donker biertje. Wijnbar Dames Pellens had haar deuren geopend om de mensen een heerlijk wijntje te laten proeven. De dit jaar in de Boschstraat geopende KoffieTenTje en Lunchcafé Bij Kaatje hadden kraampjes neergezet waar men een heerlijke koffie of broodje kon kopen. Of een heerlijke saté of loempia bij de stand van Eethuis Gantau Village. Bij Snorreo’s & Meer konden de bezoekers Bourgondisch lekkere eigengemaakte taarten proeven en bij het kraampje van Winkel De Pauw met mooie Oosterse spullen was er voor de theeliefhebber een heerlijke Indian Chai Thee. Naast dit Bourgondische proeverijgedeelte konden mensen terecht voor leuke spullen bij de kraampjes van de winkels zoals De Leander, de Stripspecialist, Studio Toesy, No Dress Code, Noos 31, Studio Ravivo en Bakker Woninginrichting.

Zo heeft de Boschstraat met de al gevestigde winkels en horeca en de opkomst van nieuwe ondernemingen heel wat te bieden en dat was te zien afgelopen zondag! De sfeer was heel gezellig en gemoedelijk; men kon bij de Beyerd een bierglas verkrijgen om deze daarna met een biertje naar keuze te laten vullen bij een tentje. Er werd rijkelijk geproefd van alle bieren en de mensen wisselden zelfs spontaan hun bier uit om te proeven uit elkaars glas. Van de miezerige zondag was op een gegeven moment dan ook niks meer te merken. En onder de muzikale klanken van livebands werd het een erg geslaagde Bierproeverijmiddag in de Boschstraat!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden