Luna the space vampire komt naar Breda toe

Foto: Yasmin Sheikh

Na een korte kennismaking met AKV st. Joost had Yasmin het wel weer gezien.Hoewel de studie haar niet lag, was ze talentvol genoeg om aan de slag te gaan. Zij is gaan werken als illustrator voor diverse bedrijven. Onder andere voor Hitkrant, Zwijsen, NRC en Playstation magazine. Yasmin heeft ook een master class character design aan de Pictoplasma Academy in Berlijn gestudeerd. Hier is zij lid geworden van The Eggplant Collective. Een internationale groep beeldend artiesten met een gedeelde liefde voor design.

Zij houden maandelijks bijeenkomsten voor nieuwtjes, projecten en veel meer. Is je interesse gewekt, neem dan een kijkje op hun site. Ook heeft Yasmin haar eigen website waar je haar werk kan bewonderen.

Luna de space vampire gaat over Luna. Zij is een vampier en leeft in een ruimteschip die zij deelt met haar huisworm Moopsy. Buiten Moopsy spelen ook anderen een rol in het leven van Luna. Zoals haar ouders en haar broer. En een dierenwinkelmedewerker die een oogje op Luna heeft. Aantal van haar (on)dagelijkse avonturen kan je hier volgen. Luna had haar eigen plaats in het maandelijkse blad Strips2go. Maar dat was een kortstondig avontuurtje. Vanaf 2014 sprak Luna Engels om het voor iedereen toegankelijk te maken.

Kickstarter

Begin 2015 dook Yasmin in de diepe en begon een kickstartersproject. Het doel was om een eigen stripboek voor Luna op te zetten. Niet alleen was de doel gehaald, maar ruimschoots overtroffen. Als dank kregen de backers niet alleen het stripboek, maar leuke goodies. Een van de goodies was een monsterversie van jezelf. Wil je ook een monsterversie van jezelf of een stripboek van Luna bemachtigen? Dat kan, Yasmin is ook op het Stripfestival in Breda aanwezig. Het is op 10 en 11 oktober in het Chasse theater. Ook terug te vinden in onze agenda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden