Wicky, Mees Kees en Peter Pan bij Chassé

Foto: Chasse Theater

Tijdens de herfstvakantie schuift het Chassé Theater al het meubilair aan de kant voor de kinderen. Voorstellingen, films, workshops en installaties; kinderen uit Breda en ver daarbuiten kunnen hun hart ophalen bij een goedgevuld programma.

Wickie de Viking trapt de herfstvakantie af met maar liefst acht voorstellingen van Wickie de musical, een spannende musical voor de hele familie. Andere hoogtepunten zijn Lief en leed in het leven van de giraf, een voorstelling die in Portugal jaar in jaar uit volle zalen trekt, Ben niet bang van Maas en Expeditie Peter Pan van Het Laagland.

Film

Elke dag zijn er meerdere kinderfilms te zien. Maandag 26 oktober is de filmzaal én de foyer gereserveerd voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen tijdens de ‘Opa & Omadag’. Kinderen die liever alleen naar de film gaan, kunnen terecht bij het ‘Kids-Only filmprogramma’, waarbij alle films van Mees Kees vertoond worden en Chassé Cinema voor begeleiding zorgt, zodat ouders kunnen thuis blijven.

Installaties

In de foyer staan twee interactieve installaties waarmee muziek gemaakt kan worden. De Orkest Ontdekker is een zit-klim-licht-klankobject dat kinderen en volwassenen spelenderwijs leert welke instrumenten er in een symfonieorkest zitten. De Soundwave is een installatie die door geluid in beweging komt; hoe harder de kinderen schreeuwen, hoe harder het gevaarte begint te golven.

De herfstvakantie duurt van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november. Het complete programma van de herfstvakantie in het Chassé Theater is te vinden op www.chasse.nl/herfstvakantie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden