Bredoase Paoters in de bres voor de Grote Kerk

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Foto: Wikipedia

Hoewel Paoters Terrepetijn en Sjaggerijn al 5 jaar met pensioen zijn, kunnen ze niet achterover leunen terwijl de Grote Kerk in nood verkeert. Daarom komen ze nog een keer terug om hun steentje bij te dragen. “Wij gaan weer lesgeven om geld in te zamelen”, aldus Theo Borghouts. Samen met Theo Meils vormt hij het duo Bredaose Paoters.

De Stichting Grote Kerk heeft allerlei acties op touw gezet voor onderhoud en restauratie, om de niet toereikende subsidies aan te vullen. Het Steunfonds Vrienden van de Grote Kerk draagt hier ook verschillende steentjes bij. Zoals meer leden werven, verkoop van dakleien en de Breda Bier Actie. Als u ook een steentje bij wilt dragen, ga dan naar de website.

Dun Vuilen Oek

Kaarten kunt u kopen de leden van Dun Vuilen Oek, tevens de organisatie van dit event. Daarnaast kunt u ook terecht bij café De Heeren van Breda, café Markhoek, aan de balie van de Grote Kerk en bij VVV. Kaarten kosten €10,00 euro per stuk. Ter plekke is een lesboekje verkrijgbaar van € 2.00 euro. De Bredaose Les start op 28 november om 15:00 uur in de Grote Kerk. De deelnemers zijn vanaf 14:00 uur welkom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden