Weekagenda Mezz 2 november

Foto: Asja Vossen

Bijna de 11de van de 11de en dus het officiële startschot voor Carnaval 2016. In de Mezz beginnen ze op vrijdag 6 november al met BCV die de leutvorst van ut Kielegat presenteert.

Het Kielegat viert op vrijdag 6 november de opening van het nieuwe carnavalsseizoen. Mezz zal omgetoverd worden tot stralende carnavalstempel. Op deze avond presenteert de BCV namelijk de leutvorst van ut Kielegat. Maar daarnaast zullen ditmaal ook een nieuwe NAR, een nieuwe secretaris en een nieuwe voorzitter van de raad onthuld worden.

Jupiler zaal + Kleine zaal open 19.00 uur / aanvang 19.00 uur / toegang gratis

ZA 07-11 – Muzikantendag on tour

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke en de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig en je hebt voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.

Aanwezig zijn vertegenwoordigers van NPO 3FM/Serious Talent, Agents After All, Sony Music, Universal Music, 3voor12, OOR, Warner Music, nu.nl, Massive Music, Pinguin Radio, NPO Radio 2 en ADE Beats. Ook aanwezig: Torre Florim (De Staat), Falco Benz en Buffi Duberman (Rock Your English).

Jupiler zaal + Kleine zaal open 11.00 uur / aanvang 11.00 uur / einde 18.00 uur / toegang €11 / ticketverkoop via Ticketmaster. 

 

ZA 07-11 – Retro House Classics: DJ Yves + Tofke (BE) + Youri Parker + Rotek & Anexx + C-Mon

Retro House Classics neemt je mee terug naar de legendarische club scene van de jaren negentig, waar house muziek en house cultuur ontstonden. Een muzikale reis die deze tijden herleven. De goede oude tijd toen alles beter, wreder en cooler was. Een nacht vol nostalgische gevoelens en herinneringen dus. Bring that **** back one more time! De dj’s Yves, Tofke, Youri Parker, C-Mon en Rotek & Anexx gaan voor de fijnste techno house sounds zorgen.

De eerste editie was al snel uitverkocht, scoor dus op tijd je ticket in de voorverkoop.

Jupiler zaal + Kleine zaal / 22.00 – 04.00 uur / voorverkoop €18 / deurverkoop €20 / minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar 

ZO 08-11 Douglas Firs (BE) – Ik Zie U Graag

Mezz weet wat er speelt in de Belgische muziekscene en volgt de ontwikkelingen op de voet. Op het programma van Mezz staan dan ook regelmatig optredens van Belgische artiesten. Onder de noemer ‘Ik Zie U Graag’ presenteren we opkomende talenten en acts die er toe doen. Deze week is dat Douglas Firs.

Douglas Firs is het alter ego van de Gentse muzikant Gertjan Van Hellemont. Hij maakte veel indruk met zijn debuutalbum ‘Shimmer & Glow’, een verzameling songs die doen denken aan een rootsy Nick Drake en een melancholieke The Band. Van Hellemont is een razendgoede songwriter met een ijzingwekkend mooie stem. Indiefolkrock met soepele grooves die op de heupen mikken en pakkende refreinen en zanglijnen waarbij Douglas Firs zijn stem ten volle benut.

Naast stevige songs valt er met het nieuwe album nog genoeg te mijmeren over de dingen des levens.

Kleine zaal open 20.00 uur / aanvang 21.00 uur / toegang €8

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden