Kinderklucht ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’

Foto: Levin den Boer

Vanochtend was het eindeijk zo ver: Sinterklaas en zijn pieten zijn aangekomen in Meppel. Sinterklaas is dus eindelijk in Nederland! En hoewel de Goedheiligman het altijd heel erg druk heeft, is het Chassé Theater erin geslaagd hem naar het theater te halen voor de kinderklucht ‘De Paksjeskluis van Sinterklaas’.

In ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’ beleeft de vrolijke Karel de Kok samen met hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien weer een doldwaas avontuur in het Chassé Theater. Het kasteelpersoneel probeert namelijk het bezoek van de Sint in goede banen te leiden. Of dit deze keer lukt, is nog maar de vraag. Hilarische, komische scenes worden afgewisseld met vrolijke muziek. Daarom is De Pakjeskluis van Sinterklaas perfect geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal

Het is bijna 5 december en op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de Kok, Hofdame Frandolien en Hoofdlakei Fransiscus druk bezig met de voorbereidingen op de komst van Sinterklaas en zijn twee belangrijkste pieten. Deze twee pieten dragen een grote verantwoordelijkheid. Zij zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis, want daarin zitten alle cadeautjes. Na een warm welkom met veel muziek en snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tochten over de koude daken. Wanneer blijkt dat de twee kluispieten de geheime code van de kluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit op het kasteel. Karel de kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code van de kluis te kraken. Zal Karel de Kok het voor elkaar krijgen de kluis op tijd open te krijgen of wordt dit een Sinterklaasfeest zonder cadeautjes?

Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet met Karel de Kok, Sinterklaas, de pieten en alle andere vrienden.

De Pakjeskluis van Sinterklaas is te zien op zaterdag 28 november en begint om 10.00 uur. Kaarten zijn vanaf € 9,20 (exclusief reserveringskosten) te bestellen via de website van het Chassé Theater of telefonisch op 076 – 530 31 32.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden