Oproep: fietsgidsen gezocht

Foto: Gilde De Baronie Breda

De fietsgidsen van Gilde De Baronie stippelen routes van verschillende lengte uit in de omgeving van Breda. Ze begeleiden de deelnemers en vertellen onderweg van alles over historie, natuur, heemkunde en meer.

Het seizoen loopt van april tot half november. In de wintermaanden zijn er daarnaast nog enkele bijzondere tochten (kersttocht, snerttocht). Het programma is zeer divers. De lengtes van de routes variëren van 30 tot ruim 80 kilometer. De bestemming waar heen gefietst wordt, de landschappen en ook de thema’s van de routes zijn zeer uiteenlopend. Kortom voor elk wat wils, zowel voor de deelnemers als voor de gidsen.

Neem contact op

Fietst u graag en vindt u het leuk om groepen te begeleiden naar plekken waar ze mogelijk nog nooit zijn geweest dan bent u misschien wel onze nieuwe collega. Heeft u interesse stuur dan een mail naar: [email protected], neem contact op met de coördinator: Josje Teulings, 076-5712339 of bezoek de website.

Bron: Gilde De Baronie: Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden