Napoleon aan de haal met Blond en Bruin

Foto: Baronie Muziek Theater

Zin in een weekend vertier, muziek en theater over Breda en bier? Dat kan! Vrijdag, zaterdag en zondag staat het Baronie Muziek Theater weer op de planken met Breda on Tour.  Over Breda dat zich ook afspeelt in Frankrijk. Neem dus familie en vrienden mee en kom dit weekend kijken in Podium Bloos aan de Speelhuislaan, Breda.

Wat heeft Napoleon en Blond, Bruin en Stout met elkaar te maken? En Breda en bier met Frankrijk? Dit kom je te weten in deze vermakende show die zich afspeelt in Café de Beyerd in Breda en op diverse locaties in Frankrijk.

Breda zonder bier?

Op mysterieuze wijze wordt er een Bredaas schilderij uit het Louvre in Parijs gestolen, waardoor alle kroegen in Breda zonder bier komen te staan. En in heel Frankrijk hebben ze plots lekker bier? Een speurtocht naar de dieven volgt… Humoristische scènes en muziek van Franse bodem onder begeleiding van orkest Sinfonietta Breda. Daarnaast zorgen ook deze groepen voor een spetterende show: het Brabants Operettekoor, Dansschool Lotuz, de Vier van Breda en kinderkoor Babzz Kidzz.

Kaartjes

De shows zijn aanstaande weekend 13 tot en met 15 november. Op vrijdag en zaterdag om acht uur ’s avonds en zondag om half drie ’s middags. Kaarten zijn te verkrijgen op de website van Breda on Tour, bij het VVV-kantoor en bij Café de Beyerd aan de Boschstraat. Kom dus kijken! Dit wil je niet missen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden