Wereld van Dance komt naar Breda

Dit jaar vindt voor de derde keer in het Chassé Theater in Breda het Dance Festival Breda plaats. Er zijn maar liefst vijf verschillende areas waar je de hele avond kunt genieten van verschillende stijlen House. Kom in de stemming met de aftermovie van vorig jaar.

Dance Festival Breda is een unieke coproductie van Chassé Theater Breda en Chapeau Events. Op dit moment zijn 90 procent van de kaarten al verkocht, dus wees er snel bij als je deze avond niet wil missen.

Kill the Buzz

Maar liefst 32 dj’s betreden op zaterdag 21 november het podium in het Chassé Theater. Onder hen ook Bredanaar Adithya Nanuru oftewel Kill the Buzz, die regelmatig samenwerkt met Hardwell. Onlangs werd hij nog geïnterviewd door de Master himself tijdens het Amsterdam Dance Event.

Programma

Tijdens Dance Festival Breda zijn er vijf areas met elk hun eigen dj’s en stijl. In Area 1 (mainstage) kun je genieten van House, EDM en Progressive House, in Area 2 wordt Latin House en Eclectic House gedraaid, Area 3 is Techno en Technohouse te horen, Area 4 is voor liefhebbers van Classic, Old School en Happy Hardcore. Area 5 tenslotte is meer algemeen. In het Dance Feestcafe wordt muziek gedraaid van de 60’s tot de zero’s en Feestmuziek.

Informatie op een rij

  • Zaterdag 21 november
  • Aanvang: 21:00 uur / Sluitingstijd: 04:00 uur
  • All-inprijs: € 29,95
  • Leeftijd 23+
  • Tickets: te koop bij het Chassé Theater of online op de website van Dance Festival Breda

 

 

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden