Weekagenda van de Mezz vanaf 22 juni

Foto: Asja Vossen

Et is weer gezellig druk in de Mezz komend weekend. Op vrijdag een avond vol EBM industrial met donkere electro, zaterdag een bombastische avond met Klub Bulk en zondag Allez Soldaat met Björn van der Doelen.

VR 26-06 Outbreak #2: DJ Exocide + DJ KWOAD + DJ AnnaKonda

Operatie Outbreak gaat verder met DJ KWOAD en DJ Exocide tijdens een avond vol EBM industrial met donkere electro. Voor iedereen die de elektronische geluiden van het laboratorium kan tolereren en in staat is om te bewegen. Durf jij het aan?

Kleine zaal open 22.00 uur / aanvang 22.00 uur / toegang gratis

ZA 27-06 Klub Bulk: 2,5 jaar Klub Bulk

Klub Bulk viert binnenkort haar 2,5 jarig bestaan. Een aangename mijlpaal een aanleiding voor iets bombastisch in de grote zaal van Mezz. Klub Bulk vult Breda met de lekkerste tunes, een uiteenlopende mix van alle dansmuziek die de controverse niet schuwt. Zolang je maar kan dansen met een glimlachje en drankje in je handje.

Jupiler zaal / aanvang 23.00 uur / toegang gratis

ZO 28-06 Allez Soldaat (solo)

Allez Soldaat is de band rondom singer-songwriter Björn van der Doelen. Hij komt solo voor een optreden naar het terras van Mezz. Björn van der Doelen zingt en predikt in het Brabants over liefde, haat, angst, verdriet, het eeuwige gevecht met de fles en je ziel aan d’n duvel verkopen.

OOR noemt Bjorn Van der Doelen een ‘Nederlandse Americana artiest van formaat’. Volgens Lust For Life ‘maakt hij van zijn liedjes pure poëzie’.

 

Terrasconcerten bij Mezz: elke zondagmiddag gedurende de zomermaanden is er een optreden op het terras. Een jaarlijks terugkerende reeks concerten om zowel te kunnen genieten van akoestische muziek als van de zomerzon.

Bij slecht weer vindt het optreden binnen plaats in de Kleine zaal.

Terras open 15.00 uur / aanvang 16.30 uur / toegang gratis

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden