Serious Yoga: 574,50 euro voor Serious Request

De organisatie van Serious Yoga Breda blikt tevreden terug op haar evenement van afgelopen zondag in het Grand Theatre. In totaal werd 574,50 euro opgehaald voor Serious Request van 3FM.

Door belangeloos yogalessen te organiseren, wilden acht yogastudio’s uit Breda aandacht vragen en geld inzamelen voor het goede doel van Serious Request 2015; opleiding en persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en jongeren die overleven onder de meest extreme omstandigheden in crisisgebieden. Iedereen was welkom om tijdens Serious Yoga Breda een yogales of andere sessie te volgen.

Van Pilates-yoga tot Lu Jong-les

De jongste yogi’s waren al vroeg met ouders aan het vliegen en spelen bij Wapama. De pilates-yogales van Live with flow was superdruk, de yogi’s pasten maar amper op het balkon van het Grand Theatre. Van de kundalini yoga van Yoga-San klonken de klanken heerlijk door de boekhandel in wording. Ondertussen liepen de Reiki sessies bij Praktijk Unalome ook lekker. De middag startte met wat rustige yoga: easy flow van Next Door Yoga en yin yoga van Kleurrijk Leven. Laura Verstraaten gaf als afsluiting van de dag een les Lu Jong en lag een aantal yogi’s te genieten van de klanschaal meditatie van Klankwellness.

Food en tattoo’s

Ook aan de hongerige mens was gedacht. De yogi’s genoten van het heerlijke eten en drinken van Maritz Slowfood. De henna- en stempeltatoeages die je bij Juulsyoga kon laten zetten en de zeepkettingen die je kon kopen, waren in trek.

Met een opbrengst van 574,50 euro een zeer geslaagde dag voor alle acht Yoga-studio’s.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden