Wendy is ‘verslaafd’ aan sporten

Foto: Wendy Huijbregts

WOW! We zijn weer een weekje verder. Ik had gedacht dat mijn weken nu wat minder snel zouden gaan omdat ik geen werk heb. Maar door al dat sporten gaat het net zo snel.

Het liefst begin ik gisteren nog met werken. Want thuis zitten dat is echt HE-LE-MAAL niets voor mij. Gelukkig heb ik een heel leuk sollicitatiegesprek gehad en mag ik volgende week op tweede gesprek. Vind het wel heel spannend! Word vervolgd.

‘Ik sport liefst elke dag’

Deze week is er een paar keer gevraagd hoe het met me gaat. Val je nog af? Train je nog veel? Wil je zo blijven trainen? Nou, of ik nog afval ? Dat zien jullie 9 april wel. Ik ga er gewoon helemaal niets meer over zeggen. Dat is denk ik wel het leukste, toch? Ik train zeker nog veel. Nu ik geen werk heb, vind ik veel afleiding in het sporten. En ja, mensen zullen me vast voor gek verklaren als ik zeg dat ik sommige dagen wel twee keer aan het sporten ben. Ik wil nu nog even alles geven en keihard werken aan mijn doel. Wil ik zo blijven trainen? Ja, ik wil bij iedere training voelen dat ik echt tot het uiterste ben gegaan. En natuurlijk is twee keer op één dag wel veel. Maar ik wil zo veel mogelijk blijven trainen  en ja het liefst iedere dag.

‘Krachttraining is mijn favoriet’

Deze week heb ik veel kracht gedaan. Waar ik eerst zo’n grote hekel aan had, is nu mijn favoriet. Als Marissa zegt: “Wendy, pak maar een stang en gooi er maar twee of nee vier gele aan dan weet ik genoeg. Ik ga vandaag weer helemaal kapot. Tijdens deze trainingen ben ik nou niet altijd even netjes. Komen er wel eens scheldwoorden uit omdat het dan of heel zwaar is of gewoon even niet lukt. Voor de mensen die bij Fitness Centrum Prinsenbeek sporten, ik heb het al vaker gezegd. Maar sorry als er per ongeluk weer iets uit floept. Hihi.

Trots op Marissa

Ik heb nog zoveel motivatie. Misschien omdat sporten echt mijn hobby is geworden. Vele van jullie zullen misschien wel denken ‘waar heeft ze toch zin in?’. Nou geloof me, ik ben mezelf een paar keer tegengekomen. Ik heb tranen over m’n wangen laten rollen . Maar ik ben zóóó blij waar ik nu al ben. En dan hoor je vaak ‘we zijn trots op je topper’. Maar weet je waar ik trots op ben ? Die topper van een Marissa die iedere keer weer voor me klaar staat, advies geeft en me iedere dag weer verrast met een nieuwe maar zeker leuke training. Dat maakt sporten zoveel leuker.

Tot volgende week.

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Bootje Varen BredaLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op. 

gezonde kookworkshop breda

Meld je aan voor De Afvalrace Kookworkshop op 14 maart

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen