Rick (14), Yoran (17) en Niels (17) eerste finalisten DJ contest

Foto: Kunstbende

De eerste editie van de Brabantse DJ contests van Kunstbende Noord-Brabant zit erop. Tien jonge DJ’s draaiden hun beste set in Café Janssen, om een plek te winnen in de Brabantse finale op 12 maart.

De vakjury bestond uit Tony Cha Cha, DJ Lapeno, DJ Daani en Joshua J. De winnaar gekozen door de jury is Rick Bouwkamp (14 jaar uit Breda). Het publiek koos voor het duo Yoran en Niels (17 jaar uit Den Bosch). Zij zullen opnieuw te bewonderen zijn tijdens de Brabantse finale.

Finale DJ Contest

Op zaterdag 12 maart vindt de Brabantse finale van de DJ contest plaats in Mezz concerts & dance in Breda. De zes finalisten strijden om een plek in de Landelijke Halve Finale. De overige vier finalisten worden gekozen tijdens de DJ contest op 4 maart in Extase in Tilburg en op 11 maart in Dynamo in Eindhoven. De winnaar van de Landelijke Kunstbende DJ Finale draait op Mysteryland.

Kunstbende

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent.  Door middel van de landelijke wedstrijd en coaching werken we aan brede cultuurparticipatie en talentontwikkeling onder jongeren tussen 13 en 18 jaar. Naast de categorie DJ, melden jongeren zich aan in de categorieën; Muziek, Theater & Performance, Taal, Fashion, Dans, Film & Animatie en Expo. www.kunstbende.nl/noord-brabant

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden