De Postkamer escape room

Foto: Escape room 076

Sinds 1 maart heeft Escape room 076 aan de Oude Vest in Breda er een nieuwe kamer bij: ‘De Postkamer’.

Net als in de andere kamer ‘Het vergeten kantoor’ ga je de uitdaging aan en probeer je met 3 tot 8 personen in 60 minuten de kamer te verlaten.

Escape room ‘De Postkamer’

‘De Postkamer’ doet het gebouw waarin Escape Room 076 gelegen is veel eer aan. De escape room is geheel in stijl van het oude postkantoor dat hier vroeger gevestigd was. In de postkamer werd alle post gecontroleerd, gewogen en gesorteerd. Vervolgens moesten alle poststukken en pakketjes worden bezorgd bij de ontvangers. Helaas werden pakketjes soms ongeoorloofd geopend, omdat de verleiding groot was. Een belangrijk pakket dat eind jaren ’80 als eindbestemming het Rijksmuseum in Amsterdam had, kwam nooit aan. Na een politie inval werd de postkamer op last van de rechter van de één op de andere dag gesloten. Het kunstwerk dat vermist raakte is echter nooit teruggevonden. Tot op de dag van vandaag claimt het Rijksmuseum het werk van de toenmalige PTT.

Ga de uitdaging aan

Wat is er destijds gebeurd en waarom werd de postkamer acuut gesloten? Kun jij ontdekken wat er aan de hand was? Neem dan een kijkje in ‘de Postkamer’. Maar pas op als je erin gaat… je komt er niet zo gemakkelijk meer uit. Ga het avontuur aan en boek ‘De Postkamer’ via de website van Escape Room 076 (www.escaperoom-076.nl).

Meer over escape rooms

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen