Kwartet De Afvalrace Breda compleet

Foto: Breda Nieuws

De honden maakte hun baasje kenbaar dat er onaangekondigd bezoek voor de deur stond. Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching overhandigde een cheque, bos bloemen en de boodschap dat Barbara door hem de komende zes maanden gecoacht gaat worden in haar afvalrace.

Barbara Taal had er niet meer op gerekend, nadat ze gehoord had dat haar BMI minder hoog is, dan van een aantal andere aanmeldingen. Net als een groot aantal anderen staat ze voor de uitdaging om haar beweeg- en eetpatroon zo aan te passen, dat ze over een aantal jaren niet de pondjes eraan toevoegt, maar om terug op haar gewicht te komen van enkele jaren terug. In een reactie geeft ze aan, dat een stok achter de deur daarbij zeer welkom is.

Op de website van Breda Nieuws en Facebook kan haar afvalrace gevolgd gaan worden. Haar doel is om in april volgend jaar haar verjaardag in enkele kledingmaten kleiner te vieren. En dat gaat haar lukken!

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen