Wij houden van eten, jij toch ook?!

Foto: Wim Verhoeve

Breda nieuws houdt je op de hoogte over waar jij aankomende week het beste kan eten/drinken of welk restaurant centraal staat.

Of het nu gaat om een restaurant, lunchroom, (foodtruck)festival, een bar, een aanrader of een koffietent. Je leest het hier!

Een selectie van onze foodblogs: [Beers & Barrels] [Moeke Ginneken] [De Saeck] [Walkabout] [Puick] [Visrestaurant Blini] [De Uitdaging] [Eethuys 1535]

Inspiratie

Om steeds opnieuw een inspirerende en boeiende blog te kunnen schrijven, hebben we iets van jou nodig! INSPIRATIE is het codewoord en dat is wat wij zoeken. Hiervoor zijn we op zoek naar restaurant/bars/festivals en meer om onze topic foodblogs te kunnen aanvullen maar vooral om jou centraal te zetten. Voor de inspiratie staat natuurlijk wel één ding centraal en dat is de stad BREDA.

Kortom: vind je het leuk om jouw restaurant, bar, lunchroom of festival in de spotlight te zetten? Opent er een nieuw restaurant of lunchroom bij jou in de straat? Stuur een email naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Vermeld daarin je restaurant/bar/lunchroom/café en waarom jij vindt dat hierover geschreven moet worden. En wie weet staat jouw favoriete horecazaak binnenkort online! Wij kijken uit naar jouw inspiratiepunten.

Overzicht van de foodblogs

[Beers & Barrels] [Moeke Ginneken] [De Saeck] [De Uitdaging] [Walkabout] [Puick] [Visrestaurant Blini] [Eethuys 1535] [’t Hart van Breda] [Taspasbar Centwitch]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden