Uitbreiding Breda Bierstad route

Foto: redactie

Kan je ook zo genieten van een lekker biertje? Bewandel de route van Breda Bierstad langs een aantal biercafés die onze stad rijk is.

Na de lancering in oktober 2015 werd het tijd voor een uitbreiding van de bierroute. Het was al (bijna) niet mogelijk om alle cafés in één avond te bezoeken, maar nu is het zeker aan te bevelen om er meer avonden voor uit te trekken. Voorheen kende de route 12 en hier zijn Beers & Barrels, Dok19, het Bierreclamemuseum, de Aogse Markt en Van Cooth 13 aan toegevoegd.

De boekjes zijn gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers. Er is niet een vast beginpunt. Bij een volle kaart ontvang je het Breda Bierstad speldje. Daarnaast is de route ook digitaal in de Breda City App te vinden.

Lancering Breda Bierstad

Bij Beers & Barrels ontving dinsdag 24 oktober wethouder Boaz Adank het eerst boekje en bijbehorende speld. Initiatiefnemers Mikel de Jongh (de Beyerd) en Arathorn Gummlich (Stappen & Shoppen) blikten terug op een mooie eerste editie en hopen dankzij de samenwerking met de onderstaande deelnemers er een succesvol vervolg aan te geven.

Deelnemers: Dok19, Beers & Barrels, De Beyerd, De Bruine Pij, Publieke Werken, SamSam, Zeezicht, De Boterhal, Heeren van Breda, De Kleine Wereld, Studio Dependance, café Bruxuelles, Van Cooth 13, Moeke, Aogse Markt en het Bierreclamemuseum.

Meer over horeca

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen