Happy Tosti, het nieuwe concept van Breda!

Samen met een vriendin stap ik op vrijdagmiddag rond één uur Happy Tosti in de Veemarktstraat binnen. We worden direct heel hartelijk ontvangen door een vrolijke en gastvrije medewerker. Omdat het prachtig weer is, besluiten we om op het terras in de zon een plekje te zoeken. Daar worden wij verrast door ‘happy’ medewerkers!

Bij Happy Totsti werken ongeveer 10 medewerkers met bijna allemaal een arbeidsbeperking. Dat houdt in dat zij een hulpvraag hebben van psychisch, lichamelijk of lichamelijke aard. Daardoor is het voor hun moeilijk om werk te vinden. Happy Tosti geeft deze mensen mogelijkheden en ontwikkelingskansen. Samen bedenken, maken en serveren zij de meest wilde tosticreaties, waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van (bio)logische, eerlijke en gezonde producten (ook glutenvrij en vegetarisch).

‘Een bewuste en lekkere lunch maakt iedereen happy’

En ja, daar mochten wij deel van uit maken. We begonnen met een heerlijke Latte Macchiato met sojamelk en een Caramel Macchiato die perfect waren klaargemaakt. Niet veel later werd er een prachtige aangeklede brede plank geserveerd met drie verschillende soorten tosti’s met heerlijke zelfgemaakte truffelmayonaise, sweet chill en honing dillesaus. Maar ook stonden er wat komkommerfrietjes op en lag er wat salade tussendoor.

De tosti’s die wij mochten proeven waren:

  • Tosti chorizo, een pittige chorizo met Gruyère kaas/ belegen biokaas en Jalapeños
  • Tosti Tuna melt, de huisgemaakte tonijnsalade en belegen biokaas
  • Tosti Geitenkaas, de gezonde geitenkaas met appel/walnoten/ rucola en geroosterde tuinbonen

Volgens een van de medewerkers zijn deze drie tosti’s zijn de populairste onder de gasten.

Begin de dag positief!

Wil jij de dag met een positieve boost beginnen? Ga eens lekker een ontbijt scoren, die heb je namelijk al voor 5 euro! Want DAT is zeker de reden waarom ook JIJ binnenkort naar Happy Tosti moet!

‘Doe wat je leuk vindt, dan word je vanzelf goed!’

De perfectie visie die bij dit unieke concept aansluit. Happy Tosti is op weg om ontelbaar veel banen en kansen te creëren voor deze kwetsbare doelgroep. Ga vooral een keertje langs en laat jezelf betoveren door deze vrolijke mensen, zodat ook jij met een happy gezicht het prachtige oude pand aan de Veemarktstraat verlaat.

Volg Happy Tosti op Facebook, Instagram en de website voor de laatste ontwikkelingen.

Meer foodblogs

[Centwitch] [Jan en Alleman] [De Uitdaging] [Beers & Barrels] [Moeke Ginneken] [De Saeck] [Walkabout] [Puick] [Visrestaurant Blini] [Eethuys 1535] [’t Hart van Breda]

Reacties

gallery
221320
Happy Tosti, het nieuwe concept van Breda!
Samen met een vriendin stap ik op vrijdagmiddag rond één uur Happy Tosti in de
https://breda.nieuws.nl/foodblogs/221320/happy-tosti-nieuwe-concept-breda/
2018-03-12T11:43:48+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/03/09180026/IMG_1987.jpg
Happy tosti, Veemarktstraat
Foodblog, Horeca