Pannen op het Dak: het aftellen is begonnen!

Foto:

Bredaas eerste en enige rooftop-festival biedt dit jaar nóg meer culinaire opties, een nóg afwisselender programma mét het vertrouwde uitzicht over Breda. Op dek 8 van de Concordia-garage kan jong én oud van vrijdag 23 juni t/m zondag 1 juli 2018 dagelijks van 16.00 tot 23.00 uur proeven, ontmoeten en relaxed vertoeven.

Toegang tot het festival is gratis!

Proeven
De keukenbrigade van RAVANELLO Food & Concepts, kookt onder leiding van chef-kok Ralph Geerts de sterren van de hemel in het pop-up restaurant en de Foodbar, Je kunt dit jaar zowel uitgebreid tafelen, als borrelen en snacken. Zin in een kleine, doch smakelijke maaltijd? Kies dan voor de Dakhap of Shared Dinner vanuit de Foodbar. Voor de innerlijke mens biedt het Dak dus opnieuw voor ieder wat wils.

Ontmoeten en relaxed vertoeven
Ook het culturele programma is verder uitgebreid programma met nieuwe samenwerkingen met onder andere Restaurant LOFF (Meatless Monday), SeeBreda (fietstour & diner) en Wortels in Breda & Slow Food Brabant (excursie & lunch). Ook nieuw zijn o.a. de workshops longboarden en boogschieten, de silent disco en de kipavond. De voorverkoop gaat rap vertelt de organisatie, dus bemachtig op tijd je tickets.

Vrienden worden?
Wie het festival een warm hart toedraagt, kan nog steeds vriend worden van Pannen op het Dak. Dat kan al vanaf 10 euro en biedt verschillende interessant voordelen. Voor de Beste Vrienden en BFF’s organiseert het festival op donderdagavond 21 juni een speciale sponsorenavond.

Door en voor Breda
Pannen op het Dak is een initiatief van een groep enthousiaste Bredase ondernemers. Het doel is om een festival voor en door Breda te ontwikkelen. Voor de opbouw, inrichting en invulling van het festival, wordt zo veel mogelijk gebruik van lokale partners, producenten en ondernemers. Van hijskraan, meubilair en container tot kruidentuin en speciaalbier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden