Vijfde editie Brewda op STEK

Foto: Brewda

Op zaterdag 1 september is de 5e editie van Brewda, time flies when you’re having fun! De early-birds zijn al bijna uitverkocht maar geen nood; er zijn nog genoeg andere kaarten te koop!

Het festival zal opnieuw plaatsvinden op het creatieve bedrijventerrein STEK in de wijk Belcrum, wat nog steeds de thuishaven is van Brouwerij Frontaal. Dit beloofd wederom een klapper te worden! Het festival is geopend van 13:00 tot 22:00 uur. Ook dit jaar zullen weer verschillende top brouwerijen uit binnen- en buitenland naar Breda trekken om hun overheerlijke bieren te schenken. Tevens zullen ook de nodige foodtrucks aanwezig zijn om zo de honger te kunnen stillen. Zowel binnen als buiten worden er meer dan genoeg biertafels geplaatst zodat je heerlijk ontspannen van je bier kunt genieten.

Bij lekker bier hoort natuurlijk lekker eten. Daarom zijn er dit jaar weer een aantal cateraars aanwezig (Dokter Worst, Foodguerilla) om jullie te voorzien van lekker eten.

Kaartverkoop

Vorig jaar liep het storm met de ticketverkoop en waren de early-bird tickets al snel uitverkocht. Wees er dus snel bij! Voor een ticket krijg je een festivalglas, een festivalboekje en een aantal consumptiemunten.

Ook dit jaar kan je weer een mooie mix van brouwerijen verwachten! Zowel binnenlands en buitenlands! Wat te denken van Brasserie L’ermitage uit BelgiĆ« of Van Moll uit Eindhoven? Alle brouwerijen worden via de facebook-event aangekondigd, houd deze dus in de gaten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden