Nieuw in het centrum van Breda: KoeK KoeK Pannenkoek

Foto: KoeK KoeK Pannenkoek

Een pannenkoek thuis bezorgen, dat is een nieuw fenomeen! Het is voor het eerst dat je in Breda ook pannenkoeken thuis kan laten bezorgen.

Pannenkoek thuis bezorgd

KoeK KoeK Pannenkoek heeft het concept van thuisbezorgen het afgelopen half jaar uitvoerig getest, met deze fysieke locatie als resultaat. Er is zelfs een speciale doos voor het thuis bezorgen ontworpen, zodat de pannenkoek goed warm blijft.

De eerste twee weken van november staan in het teken van de grote opening, waarbij er leuke acties gelden. Wij gingen op een zondagavond kennis maken en hadden een tafel gereserveerd voor drie.

Bij binnenkomst worden we hartelijk begroet door Mark Broeders, die samen met collega Wendy Stins en het keukenpersoneel deze zaak runt. De zaak is ruim opgezet, licht en gevuld met vrolijke kleuren en tekeningen aan de wand. Er is ongeveer plaats voor acht zitjes. Achterin kun je bestellen aan de counter, met aansluitend de keuken.

Mark Broers

Pizza en chocolade pannenkoeken

Aan de achterwand hangt het menu en het valt op dat het een compacte kaart is. Er is keuze uit vijf pannenkoeken, zoals naturel, spek/appel, spek/kaas of stroopwafel. Naast de normale pannenkoek, kun je hier ook een pizza of chocolade pannenkoek bestellen.
Een pizza pannenkoekenbodem is gevuld met tomatensaus en kaas. Je hebt hierin ook een vijftal keuzes, bestaande uit onder andere margherita, doner en salami. Het beslag van de chocolade pannenkoek is gemaakt van onder andere 100% fairtrade cacao. Ook hier vijf keuzes, zoals warme Nutella, bananasplit of dame blanche.

Mocht jouw keuze er toch niet tussen zitten, dan kun je ook zelf een pannenkoek samenstellen. Je kunt verschillende toppings kiezen, zoals banaan, champignons, knoflooksaus, oude kaas, spek en doner (en nog veel meer!)

Naast pannenkoeken kun je hier ook terecht voor IJs & Shakes, wafels en koffie. Hier verkopen ze niet zomaar ijs, we hebben het hier over schepijs van Ben & Jerry’s, uniek in Breda! De melk in de shakes is afkomstig van de Ambachtshoeve uit Raamsdonk en wordt wekelijks vers aangeleverd.

Het schepijs van Ben & Jerry’s

Tijd om zelf te proeven

We hadden inmiddels wel trek gekregen en bestelden een pannenkoek naturel voor de kleinste, een pannenkoek spek/kaas en een pizza pannenkoek salami.
Tijdens het wachten werd door de kleinste meegedaan aan de kleurplaten actie, met als hoofdprijs een jaar lang gratis Ben & Jerry’s ijs!
De pannenkoeken vullen de grote borden helemaal en ze smaakten heerlijk. De pannenkoek zijn ruim voorzien van kaas, salami, spek en kaneel. Uiteraard kun je nog poedersuiker of stroop op je pannenkoek doen.
KoeK KoeK Pannenkoek is een mooie toevoeging in het centrum van Breda, waar je een pannenkoek kan afhalen, laten thuisbezorgen of ter plekke kan opeten in een leuke ambiance.

Lekker smullen!


KoeK KoeK Pannenkoek

telefoon: 076-8888863
mail: [email protected]

Bezorgen kan van donderdag t/m zondag van 16:00 – 21:00 uur en dinsdag van 17:00 – 20.00 uur.

  • Bezorgkosten v.a. € 2,00
  • Bezorgen vanaf € 10,00
  • Gratis bezorgd vanaf € 15,00

Openingstijden afhaal en restaurant:
donderdag: 11:30-21:00
vrijdag: 11:30-21:00
zaterdag: 11:30-21:00
zondag: 11:30-21:00

  • Check de Koek Koek Pannenkoek Facebook en Instagram pagina voor het laatste nieuws!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden