IN THE SPOTLIGHTS! “GRANDCAFÉ RESTAURANT DE VEESTALLEN”

We stellen diverse Bredase restaurants in de gelegenheid om hun nieuwe service/initiatief te presenteren, afhaalmenu onder de aandacht te brengen, een persoonlijke noot te plaatsen etc…

Dit doen we omdat we de indrukwekkende initiatieven van deze mensen voor wie we de afgelopen jaren een foodblog hebben mogen schrijven, te ondersteunen, en om ze een hart onder de riem te steken. En u te motiveren om ze te steunen.

Vandaag daarom in de spotlights!

“GRANDCAFÉ RESTAURANT DE VEESTALLEN”

 

Vanaf 23 maart is bij ons te bestellen!

Afhalen of bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Bestellen kan via onze website www.de-veestallen.nl

“Lobster Monday”  –  3 gangen kreeftenmenu € 37,50 p.p. op maandag tussen 16.00 u. en 21.00 u.

“Veestallen Taxi menu” – 4 gangen € 25 p.p. van donderdag t/m zondag tussen 16.00 u. en 21.00 u.

We eindigden 2 november onze foodblog over Grandcafé restaurant De Veestallen met:

Het vier gangen verrassingsmenu van de chef is qua prijs en kwaliteit echt meer dan een aanrader. De gerechten overstijgen echt ruimschoots de prijs. Deze gerechten zijn goed op niveau. De wijnen subliem gekozen, geweldig goede ambiance, in een smaakvol interieur en vriendelijk personeel. Wat wil een mens nog meer. Over alles is zo verschrikkelijk goed nagedacht.

Men komt echt speciaal voor “Grand café Restaurant de Veestallen” naar de Belcrum hoor, mark my words. En dan denken wij dat je het héél goed doet. Dit gaat zeker als een lopend vuurtje door Breda en
daarbuiten. Wij verwachten dat “Grand café Restaurant de Veestallen”, een heel lang en gelukkig leven hier tegemoet gaat aan de Speelhuislaan.

Je vindt Grandcafé de Veestallen aan de Speelhuislaan 150 te Breda

HELP ZE DEZE TIJD DOOR !!!

Cookieinstellingen