Commissie Maatschappij 1 juli 2015

Op de agenda van de laatste commissievergadering voor de zomervakantie staan twee onderwerpen.

Als eerste wordt de commissie gevraagd te adviseren over het voorstel om het beleidskader Opvang en Ondersteuning in West-Brabant vast te stellen. Het beleidskader bevat het beleid voor 2015 – 2016 voor beschermd wonen, dak- en thuislozenopvang en de zorg en opvang van slachtoffers van huiselijk geweld/ vrouwenopvang. Tevens is een ontwikkelagenda opgenomen met daarin vier opgaven die Breda samen met de regio wil oppakken.

Tweede punt op de agenda is de uitwerking van de tijdens de Begrotingsbehandeling 2015 aangenomen motie ‘Beter Onderwijs’. Samen met het onderwijs, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en gemeente is op basis van bestaande en nieuwe plannen een strategische Onderwijsagenda opgesteld. De commissie wordt gevraagd of er nog aanvullende suggesties zijn ten aanzien van de concept Strategische Onderwijsagenda.

De vergadering kan bijgewoond worden op de publieke tribune of is live te volgen op internet. Ook kunt u op een later tijdstip de uitzending terugkijken.

Plaats: 

Breda

Teteringen

Bavel

Ulvenhout

Prinsenbeek

Publicatiedatum: 

24 juni 2015 01 juli 2015

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden