Lief festivalletje Wolfslaar Akoestisch

Foto: Wolfslaar

Wolfslaar Akoestisch is een initiatief van enkele Bredanaren met een passie voor muziek.

In 2013 is het idee ontstaan om voor vrienden, en vrienden van vrienden een klein, lief akoestisch festivalletje te organiseren op een prachtige locatie. Een prachtige locatie waar we op een warme zomer avond samen kunnen genieten van een hapje, een drankje en akoestisch live muziek. Na het succes van 2013 en 2014  heeft de organisatie besloten dit initiatief in 2015 voort te zetten.

De toegang is op basis van een vrije gift. Wij zorgen voor koude drankjes. U bent zelf geheel vrij om een lekker hapje mee te nemen.

Wij zien u graag v.a. 16.00 (tot 20.00), vergeet uw kleedje niet en zorg dat u op tijd bent!

Meer informatie over zaterdag 8 augustus

Door de afgelasting vanwege het weer op 25 juli wordt het de 2e sessie van Wolfslaar Akoestisch. Met niet minder dan Mark Lottterman en Mathieu & Guillaume. Mark Lotterman: groots singer-and-song writer uit Rotterdam. Bij hem geen si-so, daar is zijn muziek te divers voor. Gevoelige snaren zullen worden bespeeld. Raakt Nick Cave en/of Tom Waits je, dan zien we je op Wolfsaar.

Meer informatie over  de 1e akoestisch sessie

Wat: Meadowlake + Joris Dee
Meadowlake: band uit Groningen die indi-rock akoestisch gaat brengen. Spannend, niet?
Joris Dee: onze local-hero. Staat voor de 3de maal op het affiche, heeft echter tot nu toe, vanwege weersomstandigheden, niet kunnen spelen.
Waar: natuurtuin Wolfslaar, Charlotte Cuypersdreef, Breda
Wanneer: 11 juli vanaf 16.00u ben je van harte welkom. 
Actuele informatie: www.wolfslaarakoestisch.nl

Let op! Bij slecht weer zal Wolfslaar Akoestisch niet doorgaan. Dit zullen wij op tijd melden. Houd het weer, de site en Facebook in de gaten. Er is een maximale capaciteit van 150 man. Vol = vol.

Wolfslaar Akoestisch 2015

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden