Wegwerkzaamheden Ettensebaan tussen kruising Westerparklaan en Kruisweide

Foto: Pixabay / CC0 Public Domain

Van 1 maart tot 25 mei is er groot onderhoud aan de Ettensebaan tussen de kruising Westerparklaan en Kruisweide. De werkzaamheden worden per rijrichting uitgevoerd.

Bij werkzaamheden aan de ene baan is doorgaand verkeer mogelijk van en naar A16 – Centrum via de andere baan. De afslagen Heilaarstraat en IABC zijn gedurende de gehele periode gesloten. Verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden aan de Ettensebaan bestaan uit: het verwijderen van het bestaande asfalt, daar waar nodig verwijderen en herstel van de fundering, opnieuw aanbrengen van asfalt en het aanbrengen markeringen.

Verkeer

  • Bij werkzaamheden aan de ene baan van de Ettensebaan is doorgaand verkeer mogelijk van en naar A16 – Centrum via de andere baan.
  • De afslagen Heilaarstraat en IABC zijn gedurende de gehele periode gesloten. Verkeer wordt omgeleid.
  • Verkeer op de A16 met bestemming Woonboulevard wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A16 –  afslag Prinsenbeek.
  • Kruisweide, de grote afslag bij de IKEA, blijft normaal open.
  • Fietsers kunnen normaal doorrijden.
  • Lijndienstbussen blijven normaal doorrijden. De bushalte aan de Ettensebaan richting Centrum komt op een bepaald moment tijdelijk te vervallen. Er komt een tijdelijke halte in de middenberm.

Beperken overlast

De gemeente en de aannemer erkennen dat het werk hinder geeft. Uiteraard proberen zij deze hinder te beperken. Heeft u een suggestie om de overlast te beperken of een vraag over dit bericht? Neem dan contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact, twitter @Breda, facebook Gemeente Breda of telefoon 14 076.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties