Afgesloten voor onderhoud: Helenastraat; 1 tot en met 3 maart, Min. Nelissenstraat; 3 maart

Foto: Pixabay / CC0 Public Domain

Voor groot onderhoud is de Helenastraat voor doorgaand verkeer afgesloten van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 3 maart. De Minister Nelissenstraat is afgesloten op vrijdag 3 maart. Dit geldt voor autoverkeer, inclusief de parkeervakken. Doorgaand verkeerd wordt omgeleid.

Schoonmaak, onderhoud, reparaties en verkeersdrempels

In de Helenastraat en de Minister Nelissenstraat parkeren veel auto’s. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna niet mogelijk is en vuil zich ophoopt. Ook is op enkele plekken onderhoud nodig aan groen en gaat de gemeente de riolen schoonmaken en inspecteren. Er komen verkeersdrempels en beschadigd wegdek wordt gerepareerd. Groot onderhoud gebeurt als er geen auto’s rijden of geparkeerd staan en als het weer het toelaat.

Uw medewerking

Een autovrije straat geeft de gemeente ruimte om snel en veilig te werken. Wilt u daarom uw auto op 1, 2 en 3 maart vanaf 08.00 uur niet parkeren in de Helenastraat en op 3 maart niet in de Minister Nelissenstraat?

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties