Ginnekenweg maandag 20 maart en dinsdag 21 maart afgesloten voor onderhoud

Foto: Pixabay / CC0 Public Domain

Op maandag 20 maart en dinsdag 21 maart gaat de gemeente de Ginnekenweg schoonmaken en onderhouden als het weer het toelaat. De straat is dan in delen afgesloten van 8.00 tot 16.00 uur voor autoverkeer en parkeren. Voor de bereikbaarheid gebeurt het werk in fases.

Borden geven de omleiding aan. De gemeente maakt op deze dagen de straat schoon, inspecteert en reinigt de riolen, onderhoudt het groen, verwijdert onkruid en herstelt beschadigingen aan de goten en bestrating. De Ginnekenweg is een drukke straat waar vuil zich ophoopt. Snel, goed en veilig werken is alleen mogelijk als er geen auto’s rijden of geparkeerd staan.

Bereikbaarheid

Op maandag 20 maart is het deel tussen de Baronielaan en Zandberglaan afgesloten. Op dinsdag 21 maart is het deel tussen de Zandberglaan en Saksen Weimarplein afgesloten. Op deze dagen geldt een tijdelijk stopverbod.

Beperken overlast

De gemeente en de aannemer erkennen dat het werk hinder geeft. Uiteraard proberen zij deze hinder te beperken. Heeft u een suggestie om de overlast te beperken, of een vraag over dit bericht? Neem dan contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact of telefoon 14 076.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente? Ga naar www.breda.nl/contact.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties