Aardewandeling IVN Mark & Donge

Zaterdag 20 mei IVN Mark & Donge – Natuurwandeling – Landgoed Wolfslaar

Thema: Aardewandeling.

Tijdens het landelijke weekend Fête de la Nature organiseren Natuurgidsen Ria Voermans en Tom Reijnders van IVN Mark & Donge op zaterdag 20 mei een speciale Natuurwandeling in de avond op Landgoed Wolfslaar. We noemen het een Aardewandeling, een natuurlijk feestje voor de zintuigen. Een Aardewandeling is een leuk avontuur, waarbij de rijkdom en de wonderen van de natuur beleefd worden. Het is een verfrissende manier om de natuur te ervaren. Een Aardewandeling geeft een nieuwe manier van beleven van dingen die wij als ’gewoon’ ervaren. En omgekeerd: kijken naar ‘ongewone’ verschijnselen in de natuur. Je ervaart de subtiele nuances van de natuur: de wereld onder je voeten, wonderlijke dingen, microschatten die je zelden ontdekt.

Wij nodigen u uit om dit avontuur aan te gaan!

Deze wandeling is geschikt voor jong (vanaf 8 jr.) en oud, mits goed mobiel. De wandeling start om 19.30 uur, duurt ongeveer twee uur en deelname is gratis.
Aanmelding vooraf is noodzakelijk i.v.m. het maximum aantal deelnemers (20) en vol is vol. Aanmelden kan tot 18 mei door een e-mail te sturen naar [email protected]
Het vertrekpunt van deze wandeling ontvangt u na uw aanmelding in de bevestigingsmail.

Zie ook website IVN Mark & Donge.

Foto bij dit bericht: Tom Reijnders (IVN Mark & Donge)

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties