Praat mee over mantelzorg

Foto: StiB

Praat op dinsdagmiddag 11 april mee over de ondersteuning voor mantelzorgers in Breda. Bent u op de hoogte van de mogelijke ondersteuning in Breda of helemaal niet? Denk en praat mee tijdens de meedenkmiddag.

Mantelzorg in Breda

Het Steunpunt informele zorg Breda (StiB) organiseert op dinsdagmiddag 11 april een high tea voor mantelzorgers. Je kunt dan onder het genot van de culinaire lekkernijen van ROC de Rooi Pannen meepraten over de mantelzorg in Breda. Het StiB wil graag met mantelzorgers van gedachten wisselen over de manier waarop zij in Breda ondersteund worden. Onder het genot van een heerlijke high tea gaan medewerkers van StiB in kleine groepen met mantelzorgers in gesprek om te horen over hun ervaringen. Mantelzorgers zijn van harte welkom van 14.00-16.00 uur bij ROC de Rooi Pannen, Tuinzigtlaan 12, Breda. Vooraf aanmelden kan via 076- 750 32 00 of [email protected]

Meedenken over mantelzorgondersteuning

Tijdens deze culinaire middag horen we graag uw mening over het aanbod voor mantelzorgers in Breda. We vragen u mee te denken over de manier waarop mantelzorgers (extra) ondersteund kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld liever online of offline informatie over het aanbod? Een eenmalige themabijeenkomst of juist een cursus met meerdere bijeenkomsten? En hoe zorgen we dat mantelzorgers op tijd de weg naar de juiste hulp vinden? We zijn benieuwd naar de verhalen.

Meer informatie en aanmelden

Om 14:00 uur staan bij ROC de Rooi Pannen allerlei lekkernijen klaar. Mantelzorgers zijn van harte welkom! In verband met de catering vragen we hen zich aan te melden via [email protected] (o.v.v. high tea) of 076 750 32 00. We raden aan om op tijd aan te melden, want het aantal plaatsen is beperkt. Mantelzorgers die zich voor het eerst aanmelden voor een high tea van StiB krijgen voorrang.

Reacties