Werkzaamheden aan de Emerparklaan

Foto: Pixabay / CC0 Public Domain

Van vrijdag 17 maart 19.00 uur tot maandag 24 april 07.00 uur is de Emerparklaan vanaf de kruising Dwarsdijk tot en met de kruising Moerlaken afgesloten voor het verkeer in zuidelijke richting. Verkeer blijft wel mogelijk van zuid naar noord, richting Asterd.
Dit gedeelte van de Emerparklaan krijgt nieuw asfalt en de kruisingen worden opnieuw ingericht. Verder krijgen de bermen een onderhoudsbeurt en komt er nieuwe markering.

Omleidingen

Er is geen verkeer mogelijk vanaf de Dwarsdijk in de richting van Moerlaken. Dit verkeer wordt omgeleid via de Westerhagelaan. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden. Zij kunnen de werkzaamheden normaal passeren. Samen met Arriva wordt bekeken naar oplossingen voor het busverkeer.

Aannemer Schapers uit Raamsdonkveer voert de werkzaamheden uit. De werkzaamheden en de faseringen zijn te vinden op de facebookpagina van het project. Voor meer informatie over het werk kunt u de aannemer Schapers & Zn. B.V. bereiken op [email protected] of via telefoon 0162 – 512551.

Informatie

Heeft u vragen over dit bericht of andere vragen aan de gemeente?  Ga naar www.breda.nl/contact.

De gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt downloaden. Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties