Open dag NHTV op 11 november

Foto: NHTV Breda

NHTV Breda zet zaterdag 11 november 2017 op vier locaties in Breda (Mgr. Hopmansstraat, Archimedesstraat, Sibeliuslaan en Claudius  Prinsenlaan) haar deuren open voor studiekiezers en ouders. De afgelopen jaren trok deze open dag steeds ruim 5000 bezoekers.

Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen toekomstige studenten op 11 november kennismaken met de verschillende bachelor- en masteropleidingen van NHTV.Studenten, docenten en decanen zijn de hele dag aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over de opleidingen, NHTV en Breda als studentenstad.
Op weg naar een nieuwe campus
Met de aankoop (en verbouwing) van het klooster naast de huidige hoofdlocatie van NHTV komen vanaf september 2019 alle opleidingen samen op één centrale campus in Breda. Natuurlijk kun je op deze open dag ook alles te weten komen over de ontwikkeling van deze nieuwe campus.
Vervoer open dag
NHTV zet vanaf het station Breda deze zaterdag gratis busvervoer in naar alle locaties. Deze bussen vertrekken aan de Belcrumzijde/Noordzijde van het station. Ook tussen de locaties van NHTV rijden de gehele dag gratis bussen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen