De Heerbaan is geen racebaan!

Foto: SP

De afgelopen jaren zijn op de Heerbaan veel ongelukken gebeurd, met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. In niet alle gevallen is de oorzaak achterhaald, maar voor de SP staat wel vast en krijgt daar ook berichten over, dat er structureel te hard gereden wordt.

De Heerbaan kent weinig voorzieningen, die automobilisten aanzetten tot langzamer rijden. De maximum snelheid is 50 kilometer per uur, maar niet iedereen houdt zich die snelheid. Daarom maken de SP en de bewoners zich veel zorgen over de situatie.

Op zaterdag 11 november is de SP vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur bij winkelcentrum Heusdenhout en op de Heerbaan in Breda om daar een actie te houden in verband met de verkeerssituatie. Tijdens deze actie, maar ook in een huis-aan-huis-enquête in de wijk, wordt aan wijkbewoners naar hun mening gevraagd.

Daarnaast wordt er op 28 november een informatieavond in ’t Houwke (Grote Houw 227) belegd (van 20.00 tot 22.00 uur) om de uitslag van de enquête bekend te maken, in gesprek te gaan met de wijk en vervolgstappen te bespreken.     .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen