Coach + Result uitgeroepen tot beste Sales opleider van Nederland

Foto: Coach Result

Afgelopen donderdag is Coach + Result uitgeroepen tot beste Sales opleider van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Springest tijdens de uitreiking van de BOVNL (Beste Opleider van Nederland) awards in Utrecht. De prijs die Coach + Result heeft ontvangen, betreft een publieksprijs.

Met een gemiddelde score van 9,5 op het gebied van sales hebben deelnemers in 822 reviews aangegeven dat Coach + Result van grote toegevoegde waarde is voor het bereiken van hun (commerciële) doelstellingen. Coach + Result is natuurlijk enorm trots op het behalen van zo’n mooi resultaat, vooral omdat het de waardering van onze cursisten betreft. Brabantse hartelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid kunnen uitstekend samengaan met het realiseren van (commerciële) doelstellingen.

Coach + Result
Coach + Result, gevestigd in Ulvenhout (Breda), is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de trainingsbranche. Het bedrijf bestaat 17 jaar en biedt resultaatgerichte en interactieve trainingen, gericht op het vergroten van commerciële slagkracht en het verhogen van klantbeleving door de optimalisatie van klantcontact. De aanpak van Coach + Result is praktisch en duidelijk. De focus ligt op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties en de vertaling hiervan naar de dagelijkse praktijk van medewerkers. Wij geloven dat groepstraining gecombineerd met individuele coaching op de werkplek én managementbegeleiding leidt tot een optimaal resultaat. Coach + Result is opleidingspartner van verschillende Top 100 bedrijven in diverse branches.

Springest
Springest is de site waar je alles vindt om je naast je werk, op professioneel en persoonlijk vlak, te blijven ontwikkelen. Springest is bestemd voor zowel particulieren als organisaties. Het bedrijf staat bekend als dé vergelijker op het gebied van opleidingen binnen Nederland. Het bedrijf werkt samen commerciële bedrijven als Capgemini, Siemens en ING, maar ook met semioverheidsinstanties als Avans en Hogeschool Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen