Organiseer je eigen sportactiviteiten in Breda

Basisschoolkinderen actief tijdens Kids & Teensday
Basisschoolkinderen actief tijdens Kids & Teensday
Foto: Hans Maas

Word Citytrainer en organiseer je eigen sportactiviteiten in Breda! Wil jij een sportieve en positieve bijdrage leveren aan je eigen stad en/of wijk? Ben jij minimaal 15 jaar oud en kun je zelfstandig werken? Kom dan met Breda Actief vette sportevents vol adrenaline organiseren. Sporten die je als Citytrainer gaat uitvoeren zijn bijvoorbeeld skaten, dance, atletiek, hockey, basketbal en voetbal. Heb jij andere sporttalenten? Super, het gaat om jouw wensen en jouw talenten!  Wij starten in januari 2018 met de volgende cursus. Wil je graag meedoen, geef je dan op en dan nemen wij contact met je op.

Je gaat aan de slag als Citytrainer in Breda. Voordat je deze titel mag voeren, volg je een korte gratis opleiding, gegeven door sportcoaches van Breda Actief. Deze opleiding bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten, waarbij je actief aan het leren bent over het organiseren van te vette (sport)evenementen. Theorie en lekker sportief bezig zijn wisselen elkaar af! Je leert hoe je de opleiding in de praktijk moet toepassen, voor nu, maar ook voor de toekomst. Bovendien weet je voldoende om in de toekomst samen met anderen (sport)evenementen en activiteiten in je buurt te organiseren!

Als Citytrainer Breda kun je uiteindelijk je twee favoriete bezigheden combineren; sporten en chillen met je vrienden én tegelijkertijd ben je bezig met je toekomst. Want alles wat je leert tijdens de opleiding, kun je later goed gebruiken. De bijeenkomsten en het evenement dat je organiseert nemen gezamenlijk 30- 35 uur in beslag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen